Leden vertellen:

Hallo beste lezer, mijn naam is Marjolein Kreukniet, getrouwd met Co, 2 kinderen en 4 kleinkinderen.

Sinds 2001 ben ik lid van MHS. Al vrij snel kwam ik in het bestuur terecht en hield ik mij bezig met de PR. Na een aantal jaren ben ik overgestapt naar het secretariaat en sinds 2020 ben ik voorzitter van een club enthousiaste zangers en zangeressen. Wat is het mooi om met elkaar te zingen tot eer van onze God, Zijn naam groot te maken en mensen via onze zang te laten delen in deze vreugde.

In het dagelijks leven ben ik ook verbonden aan de Oude Kerk. Als koster mag ik mijn steentje bijdragen in de zondagse erediensten en andere activiteiten die in de kerk plaatsvinden. Ook ben ik, met veel plezier, oppas-oma.

Bij mij thuis waren mijn ouders allebei lid van een muziekvereniging: mijn moeder speelde accordeon en mijn vader was actief op het slagwerk. Ook ik heb ruim 15 jaar mijn nootjes mogen blazen op een klarinet in dezelfde vereniging. Muziek was bij mij thuis dan ook het gesprek van de dag (bijna).
Het was niet zo verrassend dat ik bij MHS ben gaan zingen. Door de contacten, die ik al had in de kerk, werd ik al snel gevraagd om mee te komen zingen. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad.

De diversiteit van de liederen spreekt mij ontzettend aan. Van psalmen tot opwekking, van gezangen tot liederen van Sela, het hele spectrum is prachtig om te zingen. Ze hebben allemaal dezelfde boodschap: God is er voor ons, in welke situatie wij ons ook bevinden.

Als ik na een avondje repeteren thuiskom, dan voel ik me dankbaar en blij. Het enigste wat minder leuk is: de liederen blijven zo lang in mijn hoofd zitten, dat ik soms in bed nog lig te zingen. Maar dat neem ik voor lief. Zingen is goed een mens, maakt blij en heeft nog een boodschap ook.

Nieuwsgierig geworden naar ons koor? Neem contact met ons op, zodat we u kunnen uitnodigen om een keer te komen kijken, luisteren en meezingen.